fbpx

Duurzame shirts bedrukken

Duurzame shirts bedrukken is een milieuvriendelijke manier om je t-shirts en andere organic kleding te laten bedrukken. Het gebruikt van duurzaam textiel, zoals biologisch katoen, om ervoor te zorgen dat de gebruikte stoffen niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook lang meegaan. Dit zorgt ervoor dat u uw logo, tekst of een ander ontwerp op uw kleding kunt laten drukken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het snel zal vervagen. Naast shirts is het ook mogelijk om sweaters, hoodies en andere kledingstukken te bedrukken, waardoor je een breed scala aan opties hebt als het gaat om het creëren van iets unieks. Niet alleen helpt deze manier van kleding bedrukken onze impact op het milieu te verminderen, maar het zorgt er ook voor dat alle producten worden gemaakt van materialen als biologisch katoen en gerecycled polyester die lang meegaan en duurzaamheid op de lange termijn helpen ondersteunen.

Nu al enthousiast? Neem gelijk contact met ons op!

Wat zijn duurzame shirts bedrukken?

Duurzame shirts worden geproduceerd met behulp van materialen en methoden die minder schadelijk zijn voor het milieu. Ze worden gemaakt van biologisch katoen, gerecycled polyester, hennep, bamboe of andere duurzame materialen. Deze materialen vereisen minder water en chemicaliën om te produceren, wat de impact op het milieu vermindert. Bovendien zijn deze materialen vaak van betere kwaliteit en gaan ze langer mee dan traditionele materialen.

Wat is de beste druktechniek voor onze biologische t-shirts?

Voor het bedrukken van biologische t-shirts zijn er verschillende technieken beschikbaar. Bij Eleven55 zijn we trots op het aanbieden van een breed scala aan duurzame producten van 100% biologisch katoen, GOTS-gecertificeerde materialen of gerecycled polyester. Wij bieden zowel druk- als borduuropties voor al onze kledingstukken, waaronder hoodies, polo’s, truien en meer. Ons drukproces maakt gebruik van inkten op waterbasis die hoogwaardige afdrukken produceren met een grote duurzaamheid en levendige kleuren die lang meegaan. Onze zeefdruktechniek is perfect voor 1 tot 8 kleuren ontwerpen en wordt geproduceerd op een duurzame manier zonder kinderarbeid of het gebruik van schadelijke materialen. Wij bieden ook milieuvriendelijk borduurwerk aan, wat een geweldige optie is voor ingewikkelde ontwerpen met meerdere kleuren. Op onze website kan je ons assortiment bekijken en zoeken naar duurzame kleding die op verantwoorde wijze is gemaakt met gecertificeerde biologische materialen zonder gebruik van pesticiden tijdens de productie en waar eerlijke lonen worden betaald voor de werkdagen van de werknemers. Als je op zoek bent naar aangepaste kleding, kunnen we ook uw eigen ontwerp op al onze producten drukken met inkt op waterbasis voor een milieuvriendelijk resultaat. je kan online een offerte aanvragen voor meer informatie over prijzen en bestelgroottes of direct contact met ons opnemen om uw wensen verder te bespreken.

Een greep uit onze collectie duurzame shirts

Duurzame shirts bedrukken Kinderen
Duurzame shirts bedrukken Uniseks
Duurzame shirts bedrukken baby's
Bekijk de collectie duurzame kleding

Sociaal verantwoord textiel

Bij het bedrukken of borduren van kleding is het belangrijk om te kiezen voor sociaal verantwoord textiel. Dit houdt in dat we duurzame en organische kleding bedrukken of borduren zonder gebruik te maken van schadelijke stoffen. We bieden verschillende duurzame merken met GOTS certificering, die gemaakt worden van organisch katoen. Onze kleding wordt gefabriceerd op een manier die rekening houdt met de arbeidsomstandigheden van de werknemers en het milieu. We werken uitsluitend met hoogwaardige watergedragen inkten voor een beter milieu en bieden producten zoals duurzame t-shirts, sportkleding en werkkleding. Of je nu op zoek bent naar bedrukte kleding of juist kleding wil laten borduren, alles is mogelijk bij onze drukkerij. Vraag gerust een offerte aan en bekijk onze certificering en keurmerken om te zien dat wij staan voor een duurzaamheidsfactor bij de productie van onze kleding.

duurzame shirts bedrukken / Biologisch katoen
duurzame shirts bedrukken / Biologisch katoen

Biologisch katoen

Biologisch katoen is een geweldige optie als je op zoek bent naar duurzame kleding te bedrukken. Dit materiaal is gemaakt van biologische katoenteelt, wat betekent dat er geen schadelijke bestrijdingsmiddelen worden gebruikt bij het productieproces. Deze duurzame vezels worden gebruikt om hoogwaardige en eco-vriendelijke kledingstukken te maken, zoals duurzame t-shirts. Bij ons kun je jouw organic kleding laten bedrukken met een drukwerk dat gemaakt is van watergedragen inkt. Wij bieden een mix van katoen en polyester kleding in ons assortiment aan en werken uitsluitend met duurzame merken en producten. Onze zeefdrukken en borduringen voor duurzaam bedrukte kledingstukken zijn gecertificeerd door verschillende keurmerken.

Gerecycled Polyester

Duurzaamheid en mode gaan hand in hand met de opkomst van gerecyclede polyester kleding. Gerecycled polyester wordt gemaakt van plastic flessen en ander plastic afval, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor traditioneel polyester.

Maar wat maakt gerecycled polyester kleding zo geweldig? Ten eerste is het duurzaam. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen wordt er minder plastic afval in het milieu gedumpt, waardoor de ecologische voetafdruk wordt verkleind. Bovendien vereist de productie van gerecyclede polyester minder energie en water dan de productie van nieuw polyester.

Ten tweede is gerecycled polyester kleding van hoge kwaliteit. Het materiaal is sterk, duurzaam en gaat lang mee. Het is bovendien lichtgewicht en ademend, wat het perfect maakt voor kleding zoals sportkleding en outdoor kleding.

En tot slot is gerecycled polyester kleding ook nog eens betaalbaar. Doordat het materiaal hergebruikt wordt, zijn de productiekosten lager dan die van nieuw polyester. Dit maakt het een betaalbaar alternatief voor duurdere duurzame materialen zoals biologisch katoen of hennep.

Als je op zoek bent naar duurzame kleding, overweeg dan gerecycled polyester kleding. Het is een milieuvriendelijke, betaalbare en kwalitatieve optie die perfect past bij een bewuste en duurzame levensstijl.

duurzame shirts bedrukken / Gerecycled Polyester
duurzame shirts bedrukken / Gerecycled Polyester

Meer weten over onze duurzame shirts bedrukken?

Neem gerust contact met ons op!  Velden met een * zijn verplicht.

  0
  Chat openen
  Hey! Waar kunnen we je mee helpen?
  Hey!

  Vragen over duurzame shirts? Just ask!