fbpx

Stanley Stella kleding bedrukken: Duurzaam, trendy en kwaliteit.

Stanley & Stella is een kledingproducent dat zich uitsluitend richt op het ontwikkelen van duurzame kleding en eleven55 is sinds juni 2021 official dealer hiervan. Zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit, het draagcomfort en de stijl van de kleding. Sinds het ontstaan van Stanley/Stella in 2012 is de kledingproducent een toonaangevende speler in de modewereld op het gebied van natuurvriendelijk en maatschappelijk verantwoord produceren.
Sinds jaar en dag wordt er volop gezocht naar manieren om duurzaam te produceren. De maatschappelijke en politieke druk op fabrikanten neemt alsmaar toe. Een druk die ontstaat door de groeiende zorgen over het welzijn van onze planeet. Met deze achterliggende gedachte wordt door Stanley & Stella kleding geproduceerd. Stanley & Stella wil het verschil maken in een wereld waarbij milieuvervuilende productietechnieken nog steeds van ondergeschikt belang zijn aan het genereren van omzet.
De kledingproducent weet als geen ander hoe belangrijk het is om dat samen met jou als eindgebruiker van haar kleding te doen. Stanley & Stella is trots op het maken van haar duurzame en stijlvolle kleding zodat jij trots kan zijn om het te dragen.

Stanley & Stella kleding bedrukken: Maatschappelijk verantwoord

Tot op de dag van vandaag zijn er nog te veel grote mondiale spelers in de modewereld die hun verantwoordelijkheid voor zich uit schuiven. Productiefaciliteiten worden geplaatst in landen waar het aan regels op het gebied van natuur en mensenrechten ontbreekt of simpelweg niet worden
nageleefd.

Het zijn landen waar de werknemers niet de rechten hebben zoals wij die hier hebben. Kinderarbeid, lange werkdagen en soms ronduit erbarmelijke omstandigheden zijn aan de orde van de dag in de fabrieken waar de kleding wordt gemaakt die wij zo graag dragen.

Stanley & Stella heeft sinds de dag dat het bedrijf ontstond laten zien dat het maken van kleding waarbij het welzijn van mens, dier en natuur centraal staat wel degelijk mogelijk is. Stanley & Stella heeft haar 7 fabrikanten zorgvuldig geselecteerd waarbij in totaal 19 werknemers van Stanley & Stella permanent aanwezig zijn. Bij elke schakel van het productieproces is Stanley & Stella betrokken, van de leverancier van de grondstoffen tot aan de fabrieken waar de Stanley & Stella kleding wordt vervaardigt. Zo biedt Stanley & Stella aan de mensen die werkzaam zijn bij haar leveranciers verschillende opleidingsmogelijkheden. Terwijl die mensen in principe geen werknemers zijn van Stanley & Stella zelf. Dat is zorg dragen voor je medemens!

Stanley stella kleding bedrukken
Stanley stella kleding bedrukken

Kwaliteit om trots op te zijn

Alle Stanley & Stella kleding zijn stuk voor stuk kledingstukken die met trots zijn gemaakt. En waarvan jij als gebruiker ervan ze met dezelfde trots mag dragen. Want je ziet er niet alleen hip uit, je weet ook dat je hebt bijgedragen aan het kopen van een product waar er nog teveel van bestaan die onder omstandigheden zijn gemaakt waar je niet bepaald trots op zou zijn. Met het dragen van Stanley & Stella kleding ben je ervan verzekerd dat je een kledingstuk draagt dat met het grootste respect voor mens, dier en natuur is gemaakt.

Het duurzame karakter van Stanley & Stella kleding betekent niet dat jij als de drager ervan moet inleveren op de kwaliteit van de kleding die je draagt of op draagcomfort. Alle stoffen waarvan Stanley & Stella kleding zijn gemaakt voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en criteria. Het katoen dat voor Stanley & Stella kleding wordt gebruikt is volledig afkomstig van de biologische katoenteelt en het polyester dat wordt gebruikt voor Stanley & Stella kleding is vervaardigt uit gerecycled polyester.

Stanley Stella kleding bedrukken
Stanley Stella kleding bedrukken

Transparant

Om de voortrekkersrol zoveel mogelijk te vergroten in de wereld van duurzame textielproductie, is Stanley & Stella een 100% transparante onderneming.
Al de leveranciers en partnerfabrieken van Stanley & Stella zijn openbaar inclusief hun contactgegevens. Stanley & Stella wil niet zozeer laten zien dat ze niets verbergen hebben, maar des te meer een voorbeeld zijn voor andere textielfabrikanten.

Al het gerecycled polyester is afkomstig uit China en het biologische katoen uit India. In tegenstelling tot normale katoenteelt worden bij de biologische katoenteelt geen chemische stoffen gebruikt zoals pesticiden of meststoffen. Bij elke schakel die het katoen en het polyester doorlopen in het productieproces, is Stanley & Stella nauw betrokken. Waarbij voortdurend wordt toegezien op het welzijn van mens, dier en natuur in de productieomgeving.
Het heeft er toe geleid dat Stanley & Stella van 5 onafhankelijke organisaties een ECO-certificering heeft gekregen, waaronder die van het GOTS-keurmerk. Het GOTS-keurmerk wordt internationaal beschouwd als het strengste en meest gewaardeerde ECO-certificaat.

Eleven55: Duurzame textieldrukkerij uit Kampen

Eleven55 is een duurzame textieldrukkerij uit Kampen in de provincie Overijssel. De oprichter van Eleven55 heeft met zijn duurzame textieldrukkerij de missie op zich genomen om zorg te dragen voor onze planeet en alles wat er op leeft. Eleven55 wil zich nadrukkelijk onderscheiden in de textielsector en wenst uitsluitend samen te werken met kledingfabrikanten die net zoals Eleven55 begaan zijn met het welzijn van mens, dier en natuur. Zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit en hippe uitstraling van de kleding zelf.

Om deze redenen heeft Eleven55 ervoor gekozen om uitsluitend Stanley & Stella kleding te bedrukken.

De missie van Eleven55

People

Planet

People

Waarbij Profit bewust op de derde plaats staat. Want Eleven55 gelooft dat je winstgevend kan ondernemen waarbij op een maatschappelijk verantwoorde manier wordt geproduceerd. Het merendeel van consumenten hecht belang aan duurzame kleding, maar vindt de kwaliteit en de prijs van kleding eveneens van groot belang. Eleven55 zet zich daarom in om al haar stijlvolle kleding voor een scherpe prijs op de markt te brengen. Om te slagen in haar missie heeft Eleven55 ervoor gekozen om alleen Stanley & Stella kleding te bedrukken.

Stanley & Stella bedrukken

Met Eleven55 kies je niet alleen voor het bedrukken van duurzame kleding, maar ook voor kleding van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Het proces van Stanley & Stella kleding bedrukken wordt door hoogwaardige DTG printers uitgevoerd. Hierdoor is een hoge kwaliteit gewaarborgd en heeft jouw kleding een wasbaarheid van minstens 100 wasbeurten.
Eleven55 is official dealer en biedt jou ook een ontzettend grote variatie aan keuzemogelijkheden voor het bedrukken van kleding. Eleven55 heeft een groot aanbod van kledingstukken te bieden in de meest uiteenlopende kleuren en maten.

Stanley / Stella kleding bedrukken

Gerelateerd aan Stanley / Stella kleding bedrukken:

 

Duurzame BedrijfskledingKleding bedrukken in AmsterdamPrint on demand NederlandDruk Posities Kleding

0
Chat openen
Hey! Waar kunnen we je mee helpen?
Hey!

Hulp nodig? Just ask!