fbpx

Wat is print on demand Nederland?

Print on demand is het bedrukken van producten of kleding op aanvraag. Deze verkoopmethode houdt in dat jouw producten pas worden bedrukt wanneer jouw klant de bestelling hiervoor heeft afgerond.
Print on demand Nederland is voor jou als ondernemer niet alleen financieel aantrekkelijk, het is ook nog eens duurzaam.
Je hoeft geen voorraden in te kopen die een grote opslagruimte vereisen en je blijft evenmin met een restpartij zitten. Het geld wat je hiermee bespaart kun je besteden aan zaken die jij als ondernemer het liefste uitvoert. Verkopen!

Door het efficiënte karakter van print on demand kleding ga je ook verspilling tegen. Je produceert enkel de producten die je verkocht hebt. Het maakt deze verkoopmethode dan ook tot één van de meest duurzame verkooptechnieken. In een wereld waar er steeds meer aandacht wordt besteedt aan het zo milieuvriendelijk mogelijk produceren lever jij als ondernemer alvast jouw groene handdruk af.

Een ander efficiënt kenmerk van print on demand Nederland zijn de werkzaamheden die jou uit handen worden genomen. Wanneer jij jouw product hebt verkocht, stuur je de order door naar ons en daar nemen wij het van jou over.

Print on demand Nederland

Duurzame kleding bedrukken terwijl de kwaliteit en het winstoogmerk niet uit het oog worden verloren. Dat is waar Eleven55 zich in heeft gespecialiseerd. Onze duurzame textieldrukkerij uit Kampen biedt naast de standaard voordelen van print on demand kleding nog veel meer extra`s.
Kwalitatief sterke producten vervaardigt door hoogwaardige apparatuur. Waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van 100% duurzame grondstoffen.
Door de knowhow en expertise op het gebied van duurzame kleding denken wij graag met jou als ondernemer mee met al jouw vragen op dit gebied. Eleven55 wordt dan ook alom gewaardeerd om het persoonlijke contact waar wij zo bekend om staan.

Zo werkt print on demand:

Je verkoopt je product.

Je stuurt de order door naar ons.

Wij bedrukken de kleding.

Wij verzenden de order.

In de tussentijd doe jij waar je goed in bent. Verkopen!

Print on demand Nederland is het samenwerken tussen ondernemers en onze textieldrukkerij in Kampen. Hierdoor kun jij je klanten meer bieden dan de “Made in China-producten”. Print on demand Nederland zoals dat uitgevoerd wordt door Eleven55 staat garant voor een topkwaliteit, 100% duurzaamheid, oog voor kleine details en persoonlijk contact.

Voordelen print on demand

Geen opslagruimte nodig

Wanneer je iets verkoopt, stuur je de order door naar ons. Wij nemen het dan van jou over. Hierdoor heb je geen opslagruimte voor jouw producten nodig.

Geen restpartijen

Omdat je enkel producten produceert die je ook daadwerkelijk verkoopt, blijf je niet met restpartijen zitten.

Geen logistieke zorgen

Wanneer je jouw kleding hebt verkocht, stuur je de order door naar ons. Het verzenden van jouw order doen wij voor jou.

Duurzaam

Er wordt niets geproduceerd wat je niet verkoopt. Zo voorkom je verspilling.

Waarom samenwerken met Eleven55?

De meerwaarde die Eleven55 te bieden heeft

Alle voordelen die print on demand kleding te bieden heeft, is door Eleven55 geoptimaliseerd.
Onze missie is verantwoord ondernemen waarbij het welzijn van mens, dier en natuur centraal staat.
Om dit te bewerkstelligen werken wij volgens het principe van de 3 P`s. People, Planet & Profit.
Waarbij Profit op de derde plaats staat. Want Eleven55 gelooft dat een winstgevend ondernemerschap hand in hand kan gaan met duurzaam produceren.
Om duurzame kleding te produceren zonder dat ten koste gaat van de kwaliteit van de kleding, werkt Eleven55 uitsluitend samen met het kledingmerk Stanley/Stella.

Stanley/Stella

Stanley/Stella deelt onze visie van duurzaam ondernemen.

Stanley/Stella produceert al haar producten met het grootste respect voor mens, dier en natuur.

Zonder dat de kledingstukken aan kwaliteit inleveren ten opzichte van niet-duurzame kledingstukken.

Al onze kledingstukken zijn daarom vervaardigt van biologisch katoen en gerecycled polyester wat garant staat voor een heerlijk draagcomfort.

Check Onze Catalogus

De professionals van Eleven55

Eleven55 heeft zich gespecialiseerd in het bedrukken van duurzame kleding. Wij bedrukken dan ook geen andere producten dan kleding.
Hierdoor kunnen wij ons richten op waar wij deskundig in zijn, printen on demand.

Eleven55 bedrukt een grote verscheidenheid aan kledingstukken in alle uiteenlopende maten. De mogelijkheden zijn legio zoals er ook meerdere ontwerpen mogelijk zijn zonder dat je een minimum aan kleding bij ons hoeft af te nemen.

Door het gebruik maken van hoogwaardige DTG printers kunnen wij al jouw klanten de hoogste kwaliteit print on demand kleding leveren.

Made in Holland

Onze duurzame textieldrukkerij is gevestigd in Kampen waardoor wij erg toegankelijk zijn voor al onze opdrachtgevers. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en denken graag mee over al jouw wensen en vragen die jij hebt op het gebied van print on demand kleding.

Ook voor de kleine details ben je bij Eleven55 aan het goede adres. Zo maken wij ook hangtags, necktags, labels en bedrukken wij desgewenst de verzendlabels met jouw unieke logo.

Betrouwbare partner

Als je eenmaal een order hebt verkocht, stuur je die door naar ons waar wij het verder van jou overnemen.
Als ondernemer is het fijn dat je werk uit handen kan geven, maar dat wil je wel doen aan een betrouwbare partner. Als je de order eenmaal uit handen hebt gegeven, heb je immers geen zicht meer op het verdere verloop van het proces.
De professionals van Eleven55 weten hoe belangrijk het is voor jou als ondernemer dat orders adequaat en efficiënt worden afgehandeld. Al jouw geplaatste orders zijn bij ons dan ook in goede handen.

Goede service voor scherpe tarieven

Voor zowel het bedrukken als het verzenden van jouw print on demand kleding hanteren wij scherpe tarieven. Het verzenden van jouw kleding beperkt zich niet tot Nederland, Eleven55 verzendt wereldwijd.
Onze levertijd bedraagt 5-8 dagen waarbij de mogelijkheid bestaat om een order versneld te laten uitvoeren. Ook voor grote orders blijft de levertijd gelijk.

Neem contact met ons op  Velden met een * zijn verplicht.

  0
  Chat openen
  Hey! Waar kunnen we je mee helpen?
  Hey!

  Hulp nodig? Just ask!