fbpx

Custom made caps / Op maat gemaakte petten ontwerpen voor jouw bedrijf!

Een hoogwaardige pet is de perfecte marketingtool voor jouw bedrijf. Het maakt niet uit of je kiest voor Baseball caps, Trucker caps, Snapback caps of mutsen – wij maken het graag voor je! Al onze petten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gemaakt om lang mee te gaan. We gebruiken verschillende stoffen, waaronder polyester, acryl, katoen en mesh. Onze petten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten om perfect aan jouw wensen te voldoen. Wat je ook kiest, wij garanderen dat hij comfortabel, stijlvol en duurzaam genoeg is om elke dag te dragen.

Dus waarom niet vandaag nog investeren in een hoogwaardige op maat gemaakte petten met het logo van jouw bedrijf in je eigen kleuren? Het is een betaalbare manier om ervoor te zorgen dat jouw klanten of medewerker er goed uitzien terwijl hij/zij jouw merk promoot! Kwalitatieve – en op gepersonaliseerde caps op maat kunnen een effectieve manier zijn om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Het zorgt niet alleen voor naamsbekendheid en zichtbaarheid, maar het kan klanten ook helpen zich verbonden te voelen met jouw bedrijf, product of dienst.

Nu al enthousiast?

Neem contact met ons op!
Op maat gemaakte petten van Eleven55Op maat gemaakte petten van Eleven55

Op maat gemaakte petten van Eleven55

Wij van Eleven55 onderscheiden ons nadrukkelijk van andere textieldrukkerijen. Zo richten wij ons op het bedrukken van duurzame kleding waarbij de kwaliteit en het draagcomfort niet onderdoet aan die van retail kleding. Een ander onderscheidend kenmerk van Eleven55 is de expertise die wij in huis hebben op het gebied van op maat gemaakte petten. Hierdoor werken zij al jaren met veel plezier samen met verschillende partners waaronder, Mascotte, I Am Hardstyle en andere mooie opdrachtgevers.

Eigenaar Rick Prins is oprichter van Gajes Headwear. Met de intrede van dit eigenwijze merk hebben zij het straatbeeld van Nederland voorgoed veranderd. De passie en deskundigheid van Rick met betrekking op op maat gemaakte petten maakt van Eleven55 de betrouwbaarste partner is voor iedereen die op zoek is naar eigen ontworpen hoofddeksels. De geproduceerde petten van Eleven55 staan garant voor een superieure kwaliteit met een eigen unieke en trendy uitstraling.

Vakmanschap

Onze op maat gemaakte petten worden tot in de kleinste details van de borduring geperfectioneerd. Zo waarborgen wij topkwaliteit van alle op maat gemaakte petten en wordt geen trend gemist. Wij werken in elke fase van het proces samen met professionals die deskundig zijn in hun eigen vakgebied. Van de samenwerking met topontwerpers tot de uiteindelijke vervaardiging van de items in een exclusieve productiefaciliteit. De energie die wij steken in onze producten zie je dan ook terug in het eindresultaat. Verbluffende – en stoere petjes die in alle opzichten uniek zijn.

Door het samenwerken met topontwerpers wordt er geen trend gemist en blijven wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op modegebied. Met de knowhow en branie waar wij over beschikken blijven wij continu innovatief en zijn wij in staat om nieuwe trends op de voet te volgen. Door de samenwerking met slechts één fabriek die zorgvuldig is geselecteerd kunnen wij de superieure kwaliteit van onze producten waarborgen. Voor alle items worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt dat zich tot in de kleinste puntjes laat bewerken.

Op maat gemaakte petten van Eleven55Op maat gemaakte petten van Eleven55

De authenticiteit van caps op maat by Eleven55

Eleven55 werkt volgens het “start from scratch” principe om niets aan het toeval over te laten. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om het ontwerp van jouw cap op papier te krijgen. Wij denken graag mee en adviseren over alle mogelijkheden die jij hebt. Wij hebben het vermogen om jouw gedachten op papier te krijgen. Zo krijgt jouw eigen unieke cap stap voor stap vorm. Er wordt tijdens het ontwerpen van jouw cap geen detail overgeslagen. We kijken welke pasvorm het meest geschikt is voor het gewenste model waarbij wij alle mogelijkheden voor de latere afwerking niet uit het oog verliezen.

We denken goed na over welke stof we gaan gebruiken en de kleuren, klep, labels en lining die jouw cap gaan krijgen. Als jouw ontwerp eenmaal op papier staat zullen wij eerst een sample laten maken ter goedkeuring. De kosten hiervoor zijn €250,- en zullen bij productie gedeeltelijk weer worden verrekend. Voordat we overgaan tot de uiteindelijke productie van jouw op maat gemaakte petten, heb jij jouw eigen cap al tastbaar in handen.

Topkwaliteit gewaarborgd

Als jij de sample goedkeurt, dan kunnen wij gaan knallen. Onze exclusieve productiefaciliteit is in staat om maandelijks een oplage van 200.000 caps van hoge kwaliteit te produceren. De productie zelf neemt tussen de 6 en 8 weken in beslag. Het werk dat wij in onze headwear stoppen verplicht ons een minimale oplage van 100 stuks aan te houden.

De productiefaciliteit waar de caps worden gemaakt, is zorgvuldig geselecteerd door Eleven55. Zo kunnen wij de kwaliteit van de op maat gemaakte petten waarborgen. De caps worden enkel van hoogwaardig materiaal gebruikt die zich tot in de kleinste details laten bedrukken en borduren. Door het samenwerken met slechts één betrouwbare leverancier zijn wij in staat om de lijntjes kort te houden. Zo houden wij voortdurend toezicht op het productieproces wat resulteert in unieke op maat gemaakte caps van een superieure kwaliteit.

Bij Eleven55 begrijpen we dat de kwaliteit van jouw op maat gemaakte petten van het grootste belang is voor het succes van jouw merk. Daarom streven we ernaar dat elk product dat we produceren wordt gemaakt met de hoogste normen van vakmanschap en materialen. We controleren ons productieproces voortdurend van begin tot eind en controleren op onregelmatigheden of defecten. Zo kunnen we garanderen dat onze op maat gemaakte petten altijd van superieure kwaliteit zijn en uw klanten goed staan. Bovendien zullen onze ervaren medewerkers bij elke stap met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw unieke ontwerp precies zo uitpakt als u het voor ogen had.

Op maat gemaakte petten van Eleven55Op maat gemaakte petten van Eleven55
Op maat gemaakte petten van Eleven55Op maat gemaakte petten van Eleven55
Op maat gemaakte petten van Eleven55Op maat gemaakte petten van Eleven55
Op maat gemaakte petten van Eleven55Op maat gemaakte petten van Eleven55
Op maat gemaakte petten van Eleven55Op maat gemaakte petten van Eleven55
Op maat gemaakte petten van Eleven55Op maat gemaakte petten van Eleven55

Meer weten over onze op maat gemaakte petten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Plaatsing Op welke plekken moet de cap gebrand worden? (meerdere keuzes mogelijk) : gewoven label op de zweetbandbedrukte tapingLabel bij Sluitinggepersonaliseerde Hangtag

  Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren vragen wij je het ontwerp mee te sturen (max 8mb). Wanneer je bestand groter is kan je het bestand sturen via wetransfer.com naar support@eleven55.nl.

  0
  Chat openen
  Hey! Waar kunnen we je mee helpen?
  Hey!

  Hulp nodig? Just ask!