fbpx

Kleding bedrukken in Breda

Wie kleding wil bedrukken in Breda, is bij Eleven55 te Kampen aan het juiste adres. Textieldrukkerij Eleven55 richt zich op duurzame kleding bedrukken en verstuurd dagelijks pakjes naar Breda en omstreken.Eleven55 heeft zich gespecialiseerd in het bedrukken van enkel duurzame kleding en richt zich ook alleen op het bedrukken van kleding. Bedrukken van andere producten anders dan kleding doen wij dan ook niet.
Door ons uitsluitend te specialiseren in duurzame kleding bedrukken in Breda en omstreken biedt Eleven55 een absolute meerwaarde ten opzichte van allround printshops. Eleven55 is een betrouwbare partij voor iedereen die kleding bedrukken op een professionele methode uitgevoerd wil zien worden.

Groot scala bedrukte kleding

Eleven55 biedt elke ondernemer of particulier een groot voorraad aan kleding. Van stoere hoodies bedrukken tot hippe T-shirts bedrukken. Eleven55 doet het.Voor casual trendy gelegenheden bedrukken wij ook comfortabel zittende sweaters. De mogelijkheden voor het kleding bedrukken zijn legio. Ook stellen wij aan de aantallen geen minimale afname verplichting. Voor zowel de ondernemer als de individuele particulier is Eleven55 een trouwe partij voor al jou kleding.

De kwaliteit van kleding bedrukken in Breda.

Eleven55 staat garant  voor de hoogwaardige kwaliteit van het bedrukken van kleding.De basis van de hoogwaardige superioriteit van al onze kleding bedrukken begint al met het uitsluitend gebruik maken van het kledingmerk Stanley & Stella. Vervolgens voeren wij de procedure van het printen van kleding uit met één van onze hoogwaardige DTG-printers. Kleding van een hoogwaardige superioriteit bedrukt door printers van een hoge kwaliteit. Daarmee levert Eleven55 een voortdurende eerste klas klasse van kleding.Door ons deskundigheid is Eleven55 in de regio Breda bekend geworden door onze topkwaliteit, 100% duurzaamheid, ons oog voor kleine details en het persoonlijk contact met al onze opdrachtgevers.

Duurzaam bedrukte kleding.

Onze missie is op een klimaatvriendelijke manier kleding bedrukken in Breda waarbij het gezondheid van mens, dier en natuur centraal staat.Op een duurzame manier kleding bedrukken doen wij volgens het stelregel van de 3 P`s.

People, Planet & Profit…

Waarbij “Profit” op de derde plaats staat.
Want Eleven55 gelooft dat een winstgevend ondernemerschap hand in hand kan gaan met duurzaam maken.Duurzaam kleding bedrukken in Breda zonder dat de kledingstukken aan klasse inleveren ten opzichte van niet-duurzame kledingstukken.Al onze kledingstukken zijn daarom vervaardigt van biologisch katoen en gerecycled polyester wat garant staat voor een heerlijk draagcomfort.

Een greep uit onze collectie duurzame kleding

Kleding bedrukken in Nijmegen
Kinderkleding bedrukker Breda
Herenkleding bedrukken Breda

T-shirts bedrukken

Eleven55 is de gedegen medespeler voor iedereen die T-shirts bedrukken in Breda uitgevoerd wil hebben.
Wij denken graag mee met al onze opdrachtgevers, groot of klein. Zo begrijpen wij het belang van het winstoogmerk voor de plaatselijke ondernemer in Breda.
De gezellige vereniging in Breda kan van ons dezelfde kwaliteit verwachten als die wij aan onze commerciële partners in Breda geven.
Kwalitatieve T-shirts bedrukken in Breda doen wij het hele jaar door. De grote piek in de lente- en zomermaanden belet ons niet om onze snelle leveringstermijnen in Breda en omtrek in stand te houden.

Ondernemer of particulier, Eleven55 geeft iedereen die T-shirts bedrukken in Breda goed wil laten verrichten een meerwaarde.
Duurzame kleding van een eerste klasvergevorderde} kwaliteit, dat is waar Eleven55 voor staat. De kwaliteit van kleding bedrukken in Breda kunnen wij waarborgen door het gebruik maken van onze eerste klas DTG-printers en DTF-printers.

 

 

 

Bekijk ons assortiment duurzame T-shirts
T-shirts bedrukken Breda
T-shirts bedrukken Breda

Hoodies bedrukken

Hoodies bedrukken Breda
Hoodies bedrukken Breda

Lekker warm de winter door in Breda met een toffe hoodie.
Ook in de zomer is een hoodie een heerlijk kledingstuk die je in de frisse avonduurtjes van Breda lekker warm houdt.
Jouw of jullie eigen hoodie bedrukken laat je doen door Eleven55 als je van jouw kleding duurzaamheid, klasse en stijl verwacht.
Kleding bedrukken in Breda doet Eleven55 enkel met het gerenommeerde merk Stanley & Stella. Duurzaamheid en het respect voor mens, dier en milieu staan voorop bij Stanley & Stella. De normen en waarden van Stanley & Stella sluiten daarmee totaal aan op de taak van Eleven55.

Eleven55 is de betrouwbare partij op het gebied van hoodies bedrukken in Breda voor iedereen uit Breda en omgeving. Eleven55 wordt dan ook alom geprezen om het persoonlijke contact waar wij zo bekend om staan. Wil je meer weten wat de mogelijkheden voor jou zijn op het gebied van kleding bedrukken in Breda? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Bekijk ons assortiment duurzame Hoodies

Sweaters bedrukken

Wil je unieke kleding bedrukken in Breda maar is een hoodie niet echt jouw ding?Bekijk dan het grote diversiteit van sweaters bedrukken in Breda die Eleven55 te bieden heeft. Lekkere warme en comfortabel zittende sweaters van het topmerk Stanley & Stella voor een scherpe prijs.Sweaters bedrukken in Breda op een vakbekwame en duurzame manier doe je met Eleven55. De duurzame textieldrukkerij die bewijst dat duurzaamheid, uiterlijk en een eerste klas klasse van kleding bedrukken in Breda hand in hand kunnen gaan.

Door onze knowhow en vakkennis op het gebied van het bedrukken van duurzame kleding  denken wij graag met jou mee.Heb je vragen over wat Eleven55 allemaal voor jou kan betekenen op het gebied van kleding?Schroom je dan niet om contact met ons op te nemen en stuur ons een mail of bel of Whatsapp ons gewoon! Wij vertellen jou met alle liefde wat Eleven55 allemaal doet  op het gebied van het bedrukken van kleding.

Bekijk ons assortiment duurzame Sweaters
Sweater bedrukken Breda
Sweater bedrukken Breda  Velden met een * zijn verplicht.

  0
  Chat openen
  Hey! Waar kunnen we je mee helpen?
  Hey!

  Hulp nodig? Just ask!