fbpx

Kleding bedrukken in Tilburg

Wie kleding wil bedrukken in Tilburg, is bij Eleven55 in Kampen op de juiste bestemming. Textieldrukkerij Eleven55 richt zich op duurzame kleding bedrukken en verstuurd dagelijks pakketten naar Tilburg en omgeving.Eleven55 heeft zich toegespitst op het bedrukken van enkel duurzame kleding en richt zich ook alleen op het bedrukken van kleding. Bedrukken van andere producten anders dan kleding doen wij dan ook niet.Door ons uitsluitend toe te spitsten op duurzame kleding bedrukken in Tilburg en omtrek biedt Eleven55 een absolute meerwaarde ten opzichte van allround drukkersbedrijven. Eleven55 is een betrouwbare teamgenoot voor iedereen die kleding bedrukken op een vakbekwame methode uitgevoerd wil zien worden.

Groot voorraad bedrukte kleding

Eleven55 biedt elke ondernemer of particulier een groot variatie aan kleding. Van toffe hoodies bedrukken tot modieuze T-shirts bedrukken. Eleven55 doet het. Voor casual trendy gelegenheden bedrukken wij ook lekker zittende sweaters.  De mogelijkheden voor het kleding bedrukken zijn talrijk. Ook stellen wij aan de aantallen geen minimale afname verplichting. Voor zowel de ondernemer als de individuele particulier is Eleven55 een betrouwbare partner voor al jou kleding.

De superioriteit van kleding bedrukken in Tilburg.

Eleven55 staat garant  voor de hoogwaardige superioriteit van het bedrukken van kleding. De basis van de hoge superioriteit van al onze kleding bedrukken begint al met het enkel gebruik maken van het kledingmerk Stanley & Stella. Nadien voeren wij het proces van het printen van kleding uit met één van onze hoogwaardige DTG-printers. Kleding van een hoogwaardige klasse bedrukt door printers van een hoge klasse. Daarmee levert Eleven55 een voortdurende hoogwaardige klasse van kleding. Door ons bedrevenheid is Eleven55 in de regio Tilburg bekend geworden door onze topkwaliteit, 100% duurzaamheid, ons oog voor kleine details en het persoonlijk contact met al onze opdrachtgevers.

Duurzaam bedrukte kleding.

Onze taak is op een klimaatvriendelijke manier kleding bedrukken in Tilburg waarbij het gezondheid van mens, dier en natuur centraal staat. Op een duurzame manier kleding bedrukken doen wij volgens het stelregel van de 3 P`s.

People, Planet & Profit..

Waarbij “Profit” op de derde plaats staat. Want Eleven55 gelooft dat een rendabel ondernemerschap hand in hand kan gaan met duurzaam vervaardigen. Duurzaam kleding bedrukken in Tilburg zonder dat de kledingstukken aan superioriteit inleveren ten opzichte van niet-duurzame kledingstukken. Al onze kledingstukken zijn daarom  gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester wat garant staat voor een aangenaam draagcomfort

T-shirts bedrukken

Tilburg uitgevoerd wil hebben.Wij denken graag mee met al onze opdrachtgevers, groot of klein. Zo begrijpen wij het belang van het winstoogmerk voor de plaatselijke ondernemer in Tilburg.De gezellige vereniging in Tilburg kan van ons dezelfde kwaliteit verwachten als die wij aan onze commerciële partners in Tilburg geven.Kwalitatieve T-shirts bedrukken in Tilburg doen wij het hele jaar door. De grote piek in de lente- en zomermaanden belet ons niet om onze snelle leveringstermijnen in Tilburg en omgeving in stand te houden

Ondernemer of particulier, Eleven55 geeft iedereen die T-shirts bedrukken in Tilburg goed wil laten verrichten een meerwaarde. Duurzame kleding van eerste klasse, dat is waar Eleven55 voor staat. De kwaliteit van kleding bedrukken in Tilburg kunnen wij beloven door het gebruik maken van onze eerste klas DTG-printers en DTF-printers.

 

 

 

Bekijk ons assortiment duurzame T-shirts
T-shirts bedrukken in Tilburg
T-shirts bedrukken in Tilburg

Hoodies bedrukken

Hoodies bedrukken in Tilburg
Hoodies bedrukken in Tilburg

Lekker warm de winter door in Tilburg met een toffe hoodie.

Ook in de zomer is een hoodie een heerlijk kledingstuk die je in de frisse avonduurtjes van Tilburg lekker warm houdt. Jouw of jullie eigen hoodie bedrukken laat je doen door Eleven55 als je van jouw kleding duurzaamheid, kwaliteit en stijl verwacht. Kleding bedrukken in Tilburg doet Eleven55 alleen met het gerenommeerde merk Stanley & Stella. Duurzaamheid en het respect voor mens, dier en milieu staan voorop bij Stanley & Stella. De normen en waarden van Stanley & Stella  sluiten daarmee totaal aan op de taak van Eleven55.

Eleven55 is de trouwe partij op het gebied van hoodies bedrukken in Tilburg voor iedereen uit Tilburg en omtrek. Eleven55 wordt dan ook alom geprezen om het persoonlijke contact waar wij zo bekend om staan. Wil je meer weten wat de mogelijkheden voor jou zijn op het gebied van kleding bedrukken in Tilburg? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk ons assortiment duurzame Hoodies

Sweaters bedrukken

Wil je unieke kleding bedrukken in Tilburg maar is een hoodie niet helemaal jouw ding? Bekijk dan het grote voorraad van sweaters bedrukken in Tilburg die Eleven55 te bieden heeft. Lekkere warme en lekker zittende sweaters van het topmerk Stanley & Stella voor een scherpe prijs. Sweaters bedrukken in Tilburg op een professionele en duurzame manier doe je met Eleven55. De duurzame textieldrukkerij die bewijst dat duurzaamheid, klasse en een hoogwaardige klasse van kleding bedrukken in Tilburg hand in hand kunnen gaan.

Door onze knowhow en deskundigheid op het gebied van het bedrukken van duurzame kleding  denken wij graag met jou mee. Heb je vragen over wat Eleven55 allemaal voor jou kan betekenen op het gebied van kleding? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en stuur ons een mail of bel of Whatsapp ons gewoon! Wij vertellen jou graag wat Eleven55 allemaal doet  op het gebied van het bedrukken van kleding.

Bekijk ons assortiment duurzame Sweaters
Sweaters bedrukken in Tilburg
Sweaters bedrukken in Tilburg  Velden met een * zijn verplicht.

  0
  Chat openen
  Hey! Waar kunnen we je mee helpen?
  Hey!

  Hulp nodig? Just ask!