fbpx

Kleding bedrukken in Den Haag


Wie kleding wil bedrukken in Den Haag, is bij Eleven55 in Kampen aan het juiste adres. Textieldrukkerij Eleven55 richt zich op duurzame kleding bedrukken en verstuurd dagelijks kleding naar Den Haag en omgeving.
Eleven55 heeft zich toegespitst op het bedrukken van alleen duurzame kleding en richt zich ook alleen op het bedrukken van kleding. Bedrukken van andere producten anders dan kleding doen wij dan ook niet.
Door ons enkel toe te spitsten op duurzame kleding bedrukken in Den Haag en omtrek biedt Eleven55 een absolute toegevoegde waarde ten opzichte van allround printshops. Eleven55 is een stabiele partner voor iedereen die kleding bedrukken op een vakkundige methode uitgevoerd wil zien worden.
..

Grote variatie in bedrukte kleding

Eleven55 biedt elke ondernemer of particulier een groot scala aan kleding van merken als Stanley & Stella. Van gave hoodies bedrukken tot hippe T-shirts bedrukken. Eleven55 doet het.
Voor casual trendy gelegenheden bedrukken wij ook gemakkelijk zittende sweaters.
De mogelijkheden voor het kleding bedrukken zijn legio. Ook stellen wij aan de aantallen geen minimale afname verplichting. Voor zowel de ondernemer als de individuele particulier is Eleven55 een trouwe partij voor al jou kleding.

Groot diversiteit bedrukte kleding

Eleven55 staat garant voor de hoogwaardige superioriteit van het bedrukken van kleding.
De basis van de hoge klasse van al onze kleding bedrukken begint al met het enkel gebruik maken van het kledingmerk Stanley & Stella. Aansluitend voeren wij de procedure van het printen van kleding uit met één van onze hoogwaardige DTG-printers. Kleding van een hoge kwaliteit bedrukt door printers van een vergevorderde kwaliteit. Daarmee levert Eleven55 een voortdurende hoge klasse van kleding.
Door ons vakmanschap is Eleven55 in de regio Den Haag bekend geworden door onze topkwaliteit, 100% duurzaamheid, ons oog voor kleine details en het persoonlijk contact met al onze opdrachtgevers.

Duurzaam bedrukte kleding.

Onze missie is op een klimaatvriendelijke manier kleding bedrukken in Den Haag waarbij het welzijn van mens, dier en natuur centraal staat.

Op een duurzame manier kleding bedrukken doen wij volgens het principe van de 3 P`s.

          People, Planet & Profit.

Waarbij “Profit” op de laatste plaats staat.

Want Eleven55 gelooft dat een winstgevend ondernemerschap hand in hand kan gaan met duurzaam fabriceren.

Duurzaam kleding bedrukken in Den Haag zonder dat de kledingstukken aan klasse inleveren ten opzichte van niet-duurzame kledingstukken.

Al onze kledingstukken zijn daarom  vervaardigt van biologisch katoen en gerecycled polyester wat garant staat voor een heerlijk draagcomfort.

Een greep uit onze collectie duurzame kleding

Kleding bedrukken in Den Haag
Kleding bedrukken in Den Haag
Kleding bedrukken in Den Haag

T-shirts bedrukken

Eleven55 is de stabiele teamgenoot voor iedereen die T-shirts bedrukken in Den Haag uitgevoerd wil hebben.

Wij denken graag mee met al onze opdrachtgevers, groot of klein. Zo begrijpen wij het belang van het winstoogmerk voor de plaatselijke ondernemer in Den Haag.

De gezellige vereniging in Den Haag kan van ons dezelfde trouwe verwachten als die wij aan onze commerciële partners in Den Haag geven.

Kwalitatieve T-shirts bedrukken in Den Haag doen wij het hele jaar door. De grote piek in de lente- en zomermaanden belet ons niet om onze snelle leveringstermijnen in Den Haag en omstreken in stand te houden.

Ondernemer of particulier, Eleven55 geeft iedereen die T-shirts bedrukken in Den Haag goed wil laten doen een toegevoegde waarde.

Duurzame kleding van een eerste klasvergevorderde} klasse, dat is waar Eleven55 voor staat. De klasse van kleding bedrukken in Den Haag kunnen wij waarborgen door het gebruik maken van onze hoogwaardige DTG-printers en DTF-printers.

 

 

 

Bekijk ons assortiment duurzame T-shirts
T-shirt bedrukken Den Haag
T-shirt bedrukken Den Haag

Hoodies bedrukken

Hoodies bedrukken Den Haag
Hoodies bedrukken Den Haag

Lekker warm de winter door in Den Haag met een toffe hoodie.

Ook in de zomer is een hoodie een heerlijk kledingstuk die je in de frisse avonduurtjes van Den Haag lekker warm houdt.

Jouw of jullie eigen hoodie bedrukken laat je doen door Eleven55 als je van jouw kleding duurzaamheid, klasse en stijl verwacht.

Kleding bedrukken in Den Haag doet Eleven55 alleen met het gerenommeerde merk Stanley & Stella. Duurzaamheid en het respect voor mens, dier en milieu staan voorop bij Stanley & Stella. De normen en waarden van Stanley & Stella  sluiten daarmee geheel aan op de roeping van Eleven55.

 

Eleven55 is de gedegen teamplayer op het gebied van hoodies bedrukken in Den Haag voor iedereen uit Den Haag en omstreken. Eleven55 wordt dan ook alom geprezen om het persoonlijke contact waar wij zo bekend om staan. Wil je meer weten wat de mogelijkheden voor jou zijn op het gebied van kleding bedrukken in Den Haag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk ons assortiment duurzame Hoodies

Sweaters bedrukken

Wil je unieke kleding bedrukken in Den Haag maar is een hoodie eigenlijk niet jouw ding?

Bekijk dan het grote variatie van sweaters bedrukken in Den Haag die Eleven55 te bieden heeft. Lekkere warme en gemakkelijk zittende sweaters van het topmerk Stanley & Stella voor een scherpe prijs.

Sweaters bedrukken in Den Haag op een vakbekwame en duurzame manier doe je met Eleven55. De duurzame textieldrukkerij die bewijst dat duurzaamheid, uiterlijk en een hoge kwaliteit van kleding bedrukken in Den Haag hand in hand kunnen gaan.

 

Door onze knowhow en vakkennis op het gebied van het bedrukken van duurzame kleding  denken wij graag met jou mee.

Heb je vragen over wat Eleven55 allemaal voor jou kan betekenen op het gebied van kleding?

Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en stuur ons een mail of bel of Whatsapp ons gewoon! Wij vertellen jou graag wat Eleven55 allemaal doet  op het gebied van het bedrukken van kleding.

Bekijk ons assortiment duurzame Sweaters
Sweaters bedrukken Den Haag
Sweaters bedrukken Den Haag  Velden met een * zijn verplicht.

  0
  Chat openen
  Hey! Waar kunnen we je mee helpen?
  Hey!

  Hulp nodig? Just ask!